Programació

Bona gent neix a partir de la idea d’homenatjar el públic. Sense públic no hi ha teatre, de la mateixa manera que sense un espectador que miri una pintura no existeix l’art. Amb el públic he tingut moltes vivències, però sempre abans o després de l’actuació, i algunes m’han arribat a tocar fins al punt de saber-me greu que allò que m’havien explicat a mi personalment la resta dels assistents no ho poguessin saber. Arrel d’això hem creat un espectacle on el públic és l’element principal: tot el teatre es converteix en un escenari, i a partir d’aquí compartim històries i coneixem els protagonistes de primera mà. 

Isabel és una jove professora d’història d’una escola de Barcelona durant els anys del franquisme a Espanya i està profundament enamorada de Carmen, la professora de literatura. Sense voler però sense poder evitar-ho, neix una història d’amor entre elles dues que semblarà haver-se d’acabar quan la família de Carmen, de pensament fortament conservador, l’obliga a internar-se a un hospital de malalts psíquics per curar-se d’aquest amor per Isabel que no pot ser i que no està ben vist. Temps després, Carmen retorna a casa amb Isabel, deixant família, hospital i feina enrere, havent d’enfrontar-se ara a les seqüeles que els electro-shocks que ha estat rebent a l’hospital li estan causant. Isabel intentarà ajudar-la a sobreviure fins les últimes conseqüències.

Manu Guix és un compositor, director musical i intèrpret nascut a Barcelona. Ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari: De Cabeza” (2003); “Manu Guix” (2005); “Onze Llachs” (2008), “Pas a Pas” (2012) i “Després de tot” (2017).

Una altra de les seves grans facetes és la seva activa participació en els musicals, tant en qualitat de compositor, com de productor i director musical.

En format acústic (veu i piano) Durada aproximada 1 hora 30 minuts (sense pausa).

«Us heu preguntat mai: sóc feliç? Molts de vosaltres pensareu: tinc salut, feina, amics, una família que m’estima… D’acord, però, sou realment gent feliç? És aquesta la vida que volíeu? Penseu-hi!!!» En Faixedas es converteix en un “coach” motivacional per tal de donar-vos les claus per una vida tan plena i feliç com la seva. O no. 

Després de l’èxit del seu primer espectacle Bona nit, benparits!, en Fel Faixedas explica el seu particular univers, on la realitat i la ficció es confonen, envolcallat amb l’humor que el caracteritza.