Programació

“Arriba el Nadal i amb ell, tota la Màgia. No cal dir que sóc fan de les festes de Nadal de tota la vida, però si a sobre tinc l’oportunitat de poder fer funcions, ja sóc l’home més feliç del món. Després de més de 25 anys fent espectacles per tot arreu, m’adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m’agrada és estar sobre els escenaris, fent el que se’m dóna millor: il·lusionar i fer riure el públic. Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres. Una nit màgica per partida doble! ”Un Nadal amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa i l’humor de sempre i, sobretot, amb la il·lusió de sempre!
Impro Show Especial Nadal és el nostre Impro Show amb l’esperit més nadalenc! Es tracta d’un conjunt de jocs d’improvisació per riure’ns amb les peculiaritats d’aquests dies tan assenyalats: els seus inevitables esdeveniments, els seus personatges típics, les nadales de creació instantània, la carta als Reis Mags… i molt més!
Celebra les festes amb Planeta Impro en el nostre espectacle de teatre improvisat més familiar, on el públic és el guionista i protagonista d’aquest conte de Nadal.