Programació

Amb aquesta coreografia Carlos Bonilla, ha volgut recrear la Consagració des del seu punt de vista personal, recreant un ritu pagà inspirat en les danses antigues eslovenes amb el seu propi estil, per a crear una proposta alliberadora. L’obra està dividida en dues parts: “L’adoració de la terra” i “El sacrifici”. La música de la consagració aconsegueix un llenguatge únic. Carlos Bonilla ha aconseguit a través de la violència rítmica i dissonant de la música crear una obra personal i intimista.

La primavera, estació carregada d’erotisme que desembocava en una explosiva fertilitat, representada pel rapte de les joves, la benedicció de la terra i una dansa frenètica que culmina en el sacrifico de la jove triada. La dona és la víctima predominant de les relacions humanes i el seu sacrifici és vist com una fatalitat.

36 preguntes que faran que t’enamoris és una comèdia romàntica escrita i dirigida per Pere Anglas inspirada en experiment que el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer el 1997 sobre com es genera la intimitat. No farà falta gaire estona perquè l’Aura(Lara Correa) i el Roc (Xavier Alomà) s’adonin que ells dos no tenen res en comú. És més: no se suporten. Però, tot i això, es presten igualment a participar en l’experiment sociològic al qual s’han inscrit voluntàriament. Hauran de sotmetre’s a 36 preguntes que els portaran a intimar l’un amb l’altre.

DOMVS, cançons sobre la família. Aquelles persones que no tries, però que aprens a estimar. Tot allò que et definineix. Que et diu qui ets. Què passa quan posem l’ull a l’esquerda? Què passa quan decidim mirar l’ombra? DOMVS parla de tu, de mi, de nosaltres. És la manera que hem triat per fer un homenatge a tant d’amor i per treure’ns de sobre tanta culpa

CINI EXPRESS és el nou espectacle que BRUIXA EXPRESS hem preparat per aquesta temporada 2021. Dissenyat per ser gaudit per tota la família en recintes adients i en compliment de totes les pautes sanitàries vigents. 

Us convidem a recordar les cançons de les pel·lÍcules que ens han marcat a tots i totes d’ençà els anys ’60:

“El Llibre de la Selva”; “James Bond”; “Febre del dissabte a la nit”; “Grease”; “Dirty Dancing”; “La Història interminable”; “Pulp Fiction”; “Shrek”; “Frozen”, “The Greatest Showman” i moltes d’altres.

El cinema que hem escoltat, la música que hem vist. Els bons moments per reviure. 

«Us heu preguntat mai: sóc feliç? Molts de vosaltres pensareu: tinc salut, feina, amics, una família que m’estima… D’acord, però, sou realment gent feliç? És aquesta la vida que volíeu? Penseu-hi!!!» En Faixedas es converteix en un “coach” motivacional per tal de donar-vos les claus per una vida tan plena i feliç com la seva. O no. 

Després de l’èxit del seu primer espectacle Bona nit, benparits!, en Fel Faixedas explica el seu particular univers, on la realitat i la ficció es confonen, envolcallat amb l’humor que el caracteritza.