Programació

Les inscripcions per aquest esdeveniment estan tancades.

«Us heu preguntat mai: sóc feliç? Molts de vosaltres pensareu: tinc salut, feina, amics, una família que m’estima…

D’acord, però, sou realment gent feliç? És aquesta la vida que volíeu? Penseu-hi!!!»

En Faixedas es converteix en un “coach” motivacional per tal de donar-vos les claus per una vida tan plena i feliç com la seva. O no.

Després de l’èxit del seu primer espectacle Bona nit, benparits!, en Fel Faixedas explica el seu particular univers, on la realitat i la ficció es confonen, envolcallat amb l’humor que el caracteritza.

Us convidem a descobrir les aventures del lleó vergonyós. Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit. El lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions són difícils de gestionar.

Un repàs als grans èxits de la seva discografia i versions de cançons populars de tots els temps.

Elena Gadel és una de les artistes més importants i estimades del nostre país. Amb la seva veu única i la seva sensibilitat i posada en escena inigualable, ens ofereix uns directes plens de màgia i poesia per a tot tipus de públic.

Cantant d’èxit, actriu de musicals i de sèries de TV3 i compositora; converteixen a aquesta artista en un fenomen global amb extremada exquisidesa i delicadesa. Els seus concerts fan un repàs extens a la seva trajectòria discogràfica, juntament amb un repàs a grans temes de la música catalana de Llach, Serrat o Marina Rosell, entre d’altres.