Filagarsa

Filagarsa naixia l’any 1988 com una iniciativa pedagògica dins el Centre de formació Professional Sagrat Cor de Sant Vicenç dels Horts. La màgia del teatre i la passió d’una colla d’alumnes va fer que s’unissin, un cop finalitzats els seus estudis, per formar un grup de teatre. 

Procedents de diverses localitats catalanes i amb l’objectiu de gaudir del teatre van iniciar un llarg camí que avui en dia segueix viu. Pel camí han representat comèdies, drames, cabarets, monòlegs, contes, fàbules… i musicals. Aquest darrer gènere és el que més èxits, per dir-ho d’una manera més entenedora, ha proporcionat al grup i el que els ha permès actuar a moltes poblacions catalanes. 

L’any 1996 el grup de teatre Filagarsa es convertia en el grup resident del Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei. És en el Foment on s’han bolcat de ple en la realització de muntatges musicals. Tots ells amb gran acceptació per part del públic local com d’arreu de Catalunya. 

Benvinguts a Broadway, Frankenstein, The West End Club, Circus Mundi, Broadwest Films, L’Àngel de la Música, Sweeney Todd, Besa’m, Kate, Vides, Nadal a Halloween, Ménage à Trois, Kbarret, Escac Doble, Selfie i El Gran Somni són un clar exemple del treball i l’empremta que Filagarsa intenta deixar en cadascun dels seus espectacles.

En aquests 30 anys d’història prop de dos-centes persones han format part del grup i totes elles han contribuït amb el seu treball i dedicació a fer realitat els somni de Filagarsa.