La Covid-19

Molins de Rei, 29 d’octubre de 2019

D’acord amb les darreres restriccions aprovades pel PROCICAT en el sector cultural us informem que l’aforament del Foment queda reduït al 50%.- Els espectacles han d’acabar a les 22h.- Els espectadors tenen 1h per tornar a casa, un cop finalitzat l’espectacle. Només cal que ho justifiquin amb l’entrada.

No està permesa la mobilitat comarcal per gaudir d’espectacles, es manté el confinament local.

El Foment segueix fomentant la cultura amb totes les mesures sanitàries i aplicant tots els protocols aprovats pel govern de la Generalitat. Us recordem que les portes d’accés al teatre s’obriran 45 minuts abans per poder accedir al recinte de forma esglaonada i poder realitzar el control de temperatura i subministrar el gel hidroalcohòlic. També recordem que l’ús de la mascareta és obligatori. Per a més informació: foment@fomentmolins.cat #culturasegura

DEVOLUCIÓ ENTRADES

Us informem que segons el reial decret 11/2020 de el passat 31 de març, l’organitzador de l’esdeveniment pot establir un termini de sol·licitud de devolució de 14 dies des del comunicat d’ajornament. En el cas que sol·licitis la devolució dins d’aquest termini l’organitzador haurà d’atendre la devolució de l’import en els 60 dies següents a l’enviament del comunicat. Un cop transcorreguts aquest període queda confirmada de nou la seva entrada i no se’n pot reclamar la devolució.

Si el teu esdeveniment ha estat cancel·lat, no has de fer res. Ens posarem en contacte amb tu directament amb més informació. Si us plau no et posis en contacte amb nosaltres per aquest motiu, quan rebem la informació us enviarem un mail amb la data en què rebràs el reemborsament i un altre mail quan ja s’hagi efectuat.