Lloguer de sales

Lloguer d’espais

El Teatre Foment Molins és un espai versàtil i acollidor per a qualsevol esdeveniment

El Teatre Foment de Molins posa a disposició dels usuaris els seus amplis i versàtils espais per a la realització de diverses activitats, siguin culturals, lúdiques o festives. Al llarg dels anys, les nostres instal·lacions han estat l’escenari d’una gran varietat d’esdeveniments que proporcionen un ambient acollidor i flexible per a qualsevol activitat.

El nostre teatre ha estat la locació per a nombroses filmacions, incloent la celebració de Cap d’Any de TV3, les pel·lícules “La mala educación” i “El laberint del faune”, la sèrie “La Xirgu”, i el programa “Enganxats de TV3” .

A més, les nostres instal·lacions han allotjat una sèrie de sopars temàtics i celebracions, com ara sopars contra el càncer, la celebració de “La Castanyada”, esdeveniments de cap d’any i diversos casaments.

En l’àmbit dels festivals, hem acollit esdeveniments com “Pas a Pas”, “Dance Studios”, “La Casa Urbana”, així com diversos esdeveniments de les Escoles Alzina, Virolai i l’Escola de Música de Molins.

Més enllà del que s’ha esmentat, el Teatre Foment ha estat seu de la Marató de recollida de sang durant la Fira de la Candelera, exposicions de trens en miniatura, els Premis de Ràdio Molins de Rei, diverses convencions i reunions.

Oferim també els nostres espais per a lloguer en esdeveniments com casaments, rodatges, conferències, presentacions, festivals i celebracions en general, proporcionant un ambient acollidor i flexible per a qualsevol esdeveniment.

Si esteu interessats en més informació, podeu contactar-nos a través del correu foment@fomentmolins.cat .