Blog

Aquest Nadal, regala cultura!

¡Esta Navidad, regala cultura! ¡Aprovecha nuestra promoción especial: 3 espectáculos por sólo 50€! Una oportunidad única para gozar del mejor teatro.

Aquest Nadal, regala cultura! Aprofita la nostra promoció especial: 3 espectacles per només 50€! Una oportunitat única per gaudir del millor teatre.

Descobreix “La Pell Fina” de Carmen Marfà i Yago Alonso! Una obra que et farà riure i reflexionar. Amb un repartiment estel·lar: Angela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau, aquesta obra porta a escena les veritats que sovint evitem dir.

“El Nacho i la Miranda”, una parella barcelonina, visiten uns amics i el seu nou néixer Jan. Tot pren un gir inesperat quan es comenta sobre l’aparença del petit… i a partir d’aquí, tot canvia. “La Pell Fina” explora els límits de la sinceritat i les relacions personals, tot envoltat d’un toc d’humor i realisme.

Marca’t el dia! 21 de Gener, 18:00 hores. No et perdis aquesta joia teatral que et farà pensar i sentir.

Descobreix “Els Rapinyaires” Una obra intensa i captivadora, aquest diumenge 18 de febrer a les 18 hores. Amb les actuacions magistrals de Roser Batalla, Ramon Godino, Óscar Jarque i Rafaela Rivas.

Ambientada als anys 80, “Els Rapinyaires” ens porta a un petit poble rural on la Clara i el Bernat busquen una nova vida lluny del caos de Barcelona. Però el que semblava ser un somni ràpidament es converteix en un embolic de dubtes, ambicions i conflictes. Entre la lluita per la propietat d’una casa i els interessos ocults dels veïns, aquesta obra explora les tensions i desitjos humans amb un fons de natura i misteri.

No et perdis aquesta increïble història de somnis, realitat i la complexitat de les relacions humanes.

No et perdis “Lali Symon” el 2 de març a les 18 hores! Una obra fascinant que combina humor i profunditat emocional, amb les brillants actuacions de l’Emma Vilarasau, Mont Plans i Júlia Bonjoch.

Lali Symon, una estrella del monòleg, captiva el seu públic amb el seu humor irònic. Però, qui és realment fora de l’escenari? Aquesta obra t’endinsa en la vida privada d’una comedianta, revelant les facètes ocultes d’una persona que brilla sota els focus.

La relació de Lali amb dues dones claus en la seva vida – la seva mare i la seva filla – sorgeix com un element central, mostrant com la comèdia i la tragèdia es barregen en l’àmbit públic i privat. Aquesta obra t’ofereix una mirada única dins la complexitat de les relacions familiars i la identitat.

0 comments on “Aquest Nadal, regala cultura!

Leave Comment