Blog

El Foment us recomana La PELL FINA

​ 988 / 5.000 Resultados de traducción Resultado de traducción La PIEL FINA de Carmen Marfà y Yago Alonso con Angela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer y Laura paz

La PELL FINA de Carmen Marfà i Yago Alonso amb Angela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura pau

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia… és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però… què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.

0 comments on “El Foment us recomana La PELL FINA

Leave Comment