Montse Jané fa 50 anys al Foment

El Teatre Foment de Molins de Rei està carregat d’històries i records. Però entre tots aquests records hi ha una història que brilla per la constància i l’amor pel teatre. Aquesta és la història de la Montse Jané, una dona que ha dedicat la seva vida a la taquilla del Teatre Foment.

Tot va començar el 29 de setembre de 1970. La Montse, una molinenca de 30 anys, va entrar per primera vegada al Foment com a taquillera. No era una feina nova per a ella. Havia après l’ofici de sa mare, que era la taquillera dels cines Garbí. Va ser ella qui va animar la Montse a presentar-se al Foment.

Mig segle després, aquest any 2020, celebrem amb orgull i gratitud els seus 50 anys de dedicació a la taquilla del Foment. La seva presència constant al nostre teatre ha estat un regal inestimable i, no només per la seva feina, sinó també per la seva amabilitat i la seva permanent dedicació a la nostra entitat.

Tots els que coneixem la Montse, en valorem el somriure i l’amabilitat amb què ens atén cada vegada que creuem les portes del teatre. S’ha convertit en un rostre familiar i el seu compromís amb el teatre es pot sentir a cada interacció.

Per tot això i molt més, volem dir: Moltes gràcies, Montse! La teva contribució ha fet del Teatre Foment de Molins de Rei el que és avui. La teva dedicació, amabilitat i amor pel teatre són una inspiració per a tots nosaltres. A mesura que avancem cap a un nou mig segle, estem segurs que l’esperit de la Montse continuarà il·luminant el nostre teatre.

https://youtu.be/eZzyvItLdIk

 

0 comments on “Montse Jané fa 50 anys al Foment

Comments are closed.