Blog

Un dia per emmarcar al Teatre Foment amb l’inici del rodatge de “DEBUT”

Aquest 13 de maig, el Teatre Foment es va convertir en un autèntic plató de cinema amb l’inici del rodatge de la pel·lícula “DEBUT”. Aquesta producció és el projecte final dels alumnes de l’últim curs de l’Escola Plató de Cinema i Interpretació d’Hospitalet de Llobregat.

“DEBUT” és un llargmetratge que narra el procés formatiu d’una aspirant a actriu des dels seus primers passos fins a aconseguir els seus objectius professionals. A través d’una història emotiva i inspiradora, la pel·lícula mostra les dificultats, els reptes i les victòries personals i professionals que es troben en el camí cap a l’èxit.

El rodatge al Teatre Foment va ser una experiència única tant per als estudiants com per a l’equip tècnic. Aquest escenari emblemàtic va oferir un entorn perfecte per capturar les escenes clau de la pel·lícula, contribuint a la creació d’una atmosfera autèntica i captivadora. La col·laboració entre el Foment i l’Escola Plató demostra, una vegada més, el compromís del nostre teatre amb l’art i la cultura, oferint suport a nous talents i projectes innovadors.

Estem emocionats de veure com es desenvolupa aquest projecte i esperem amb il·lusió l’estrena de “DEBUT”. Aquest tipus d’iniciatives no només enriqueixen la nostra programació cultural, sinó que també proporcionen oportunitats invaluables per als nous creadors de cinema.

0 comments on “Un dia per emmarcar al Teatre Foment amb l’inici del rodatge de “DEBUT”

Leave Comment