Blog

El Teatre Foment i la seva  ofrena floral a la Diada de Catalunya

El Teatre Foment i la seva ofrena floral a la Diada de Catalunya

La Diada de l’11 de Setembre no és només un dia de record històric per a Catalunya, sinó també una oportunitat per a la reflexió, l’unió i la celebració de la nostra identitat com a poble. En aquesta jornada tan especial, el Teatre Foment de Molins de Rei ha volgut aportar el seu granet de sorra amb una sentida ofrena floral.

La Diada conmemora la caiguda de Barcelona el 1714, un esdeveniment que va marcar profundament la història i la identitat catalanes. Aquesta data ha esdevingut un símbol de resistència, de lluita pels drets i de l’amor per la nostra terra.

La nostra ofrena és un gest de respecte i record

Per al Teatre Foment, participar activament en aquest dia té un significat especial. El teatre, com a espai d’expressió i cultura, té el poder de reflectir i influir en la societat que l’envolta. Amb la nostra ofrena floral, hem volgut retre homenatge als que van lluitar per Catalunya, així com mostrar el nostre compromís amb la preservació i promoció de la cultura catalana.

Aquest petit gest és una manera de connectar amb les nostres arrels i d’expressar la nostra gratitud i respecte a la història que ens ha portat fins aquí.

Mentre la Diada és una data especial en el nostre calendari, al Teatre Foment creiem que el nostre compromís amb la cultura i la història catalanes ha de ser constant. A través de les nostres obres, tallers i esdeveniments, busquem mantenir viva la flama de la nostra identitat i compartir-la amb les noves generacions.

La Diada de l’11 de Setembre és un moment de reflexió, record i reivindicació. Al Teatre Foment, estem orgullosos de ser part i de contribuir, amb la nostra ofrena i amb la nostra labor diària, a l’enriquiment i promoció de la cultura catalana.

        President del Foment: Ermenegild

0 comments on “El Teatre Foment i la seva  ofrena floral a la Diada de Catalunya

Leave Comment