Blog

Formació DEA al Teatre, estem compromesos amb la vida

Al Teatre Foment de Molins de Rei, no només ens dediquem a portar a l’escenari espectacles d’alta qualitat, sinó que també estem profundament compromesos amb la salut i la seguretat del nostre públic. És per això que estem emocionats d’anunciar la nostra recent formació en DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic) per a tot el nostre personal.

¿Per què aquesta formació és tan crucial?

Cada any, moltes persones experimenten parades cardíaques fora de l’hospital. L’accés ràpid a un DEA pot augmentar significativament les possibilitats de supervivència. Al Teatre Foment, reconeixem la nostra responsabilitat d’estar preparats per a qualsevol eventualitat.

Una formació completa

A través d’aquesta formació, el nostre personal ha après a reanimar en diverses situacions d’emergència, des de la reanimació cardiopulmonar d’un nen, passant per una dona embarassada, fins a una persona gran. Amb ninos especialitzats, han practicat les tècniques correctes per assegurar que estan perfectament preparats.

Implicació del personal

A més d’assegurar-nos que el nostre personal estigui format, també volem conscienciar sobre la importància d’aquesta formació a les diferents persones. Estem considerant sessions d’informació i tallers perquè els nostres espectadors i el públic en general també puguin aprendre sobre l’ús del DEA i la reanimació cardiopulmonar.

Al Teatre Foment de Molins de Rei, la teva seguretat i benestar són una prioritat. Amb la formació en DEA, estem donant un pas més envers la creació d’un entorn més segur per a tothom.

0 comments on “Formació DEA al Teatre, estem compromesos amb la vida

Leave Comment