Blog

SON DE L’HAVANA, una fusió exquisida d’havaneres i ritmes internacionals

El proper 17 de setembre, prepareu-vos per viure una nit inoblidable de música, tradició i passió al Teatre Foment de Molins de Rei.

El proper 17 de setembre, prepareu-vos per viure una nit inoblidable de música, tradició i passió al Teatre Foment de Molins de Rei.

Tindrem l’honor de rebre al grup SON DE L’HAVANA, una formació musical que s’ha distingit per la seva extraordinària capacitat de fusionar el gènere tradicional de l’havanera amb una àmplia gamma de ritmes internacionals.

Els membres d’aquest quartet són més que simples músics; són veritables amants del gènere de l’havanera. Amb anys d’experiència dins del món de la música en general, han decidit unir-se per oferir-nos un repertori que inclou des de havaneres i rumbes fins a valsets mariners, son cubà, tango, bolero i molt més. La seva passió i dedicació es reflecteixen en cada nota, creant melodies que arriben directament al cor.

SON DE L’HAVANA està format per professionals reconeguts en el món de la música:

  • Josep Lluis Blázquez: Amb una veu de tenor que ens captiva des del primer moment.
  • Llorenç Fernández: Aporta l’essència amb la seva guitarra, líder i veu principal, amb una trajectòria en orquestres com La Chatta i La Maravella.
  • Oriol Roca: El contrabaixista amb una versatilitat que abasta des del jazz fins a la cobla mediterrània.
  • Jose M. Olaya: L’acordió, amb col·laboracions amb artistes com Ingrid Morral i Terra Blava.
  • Amb la col·laboració de Santi Sánchez a la percussió i Miquel Casas a la veu i guitarra, el concert promet ser una experiència única.

El que realment fa destacar a SON DE L’HAVANA és la seva capacitat d’innovar. Tots els seus arranjaments són propis, amb harmonies renovades que mantenen l’essència de la música tradicional, però amb un toc fresc i actual. És, sens dubte, una representació de la cançó de taverna en el seu màxim esplendor.

Un detall especial

I perquè una nit tan especial es mereix un petit detall, a la mitja part del concert, els assistents podran degustar el tradicional ron cremat.

0 comments on “SON DE L’HAVANA, una fusió exquisida d’havaneres i ritmes internacionals

Leave Comment