Blog

Tot esperant en Wil, un musical shakespearià per als més petits!

Quan tres clowns es reuneixen sota la lluna per esperar…

Dins l’immers món teatral, sovint ens trobem amb obres que destaquen no només pel seu contingut, sinó també per la forma en què es presenta aquest contingut. És el cas de “Tot esperant en Will”, un espectacle que ens ofereix una mirada fresca, divertida i, al mateix temps, profunda, a la dramatúrgia de Shakespeare.

Amb la llum tènue d’una nit estrellada com a teló de fons, tres clowns, la Pústula, en Gresca i la Mortadefam, s’ajunten en un lloc solitari. El seu objectiu? Assajar una tragèdia escrita per en Will, el quart membre de la companyia. Però hi ha un petit inconvenient: en Will encara no ha arribat.

Mentre esperen el seu retardat company, la comèdia es desplega en tota la seva esplendor. Amb humor i reflexions filosòfiques, aquests tres personatges es posen a debatre sobre els temes més profunds de l’existència. El resultat? Un retrat humorístic i tendre de la condició humana que fa ús de la música, el sentit de l’humor i el teatre dins del teatre. No faltaran tampoc les ballarugues, recordant-nos que, malgrat tot, la vida és una meravellosa comèdia!

Aquesta obra és una invitació a somriure, a pensar i a emocionar-se. És un recordatori que, enmig de l’espera i la incertesa, sempre hi ha espai per a l’alegria i la reflexió. I què millor que tres clowns shakespearians per guiar-nos a través d’aquest viatge?

No esperis més!

Si vols ser part d’aquesta experiència única, assegura’t d’adquirir la teva entrada aviat. Perquè, igual que en Will, no voldràs fer esperar aquests clowns ni perdre’t aquesta comèdia brillant.

0 comments on “Tot esperant en Wil, un musical shakespearià per als més petits!

Leave Comment