Blog

“Érase una vez los 80”: Un viatge nostàlgic amb Jorge Santini

"Érase una vez los 80": Un viatge nostàlgic amb Jorge Santini

Amb la promesa d’endinsar-se en una de les dècades més estimades, Jorge Santini ens presenta “Érase una vez los 80“, un monòleg que no és només sobre rialles, sinó també sobre la dolçor de la memòria. Es tracta d’un espectacle on la comèdia i la nostàlgia es donen la mà per oferir una experiència única.

Des de l’emoció del primer petó fins a les dinàmiques familiars d’aquells anys, passem per una sèrie de records que molts portem al cor. Jorge aborda amb agudesa temes com la tecnologia incipient, els jocs tradicionals, la moda (qui no recorda les muscleras?) i aquells programes de televisió que es convertien en part de la nostra rutina diària.

Un dels punts més forts de l’espectacle és la capacitat de Santini d’endinsar-se en detalls quotidians que ens transporten immediatament al passat. Recordes dir “Efestiviwonder”? O forrar les teves carpetes amb fotos del Superpop? Són aquestes petites coses que, encara que semblin insignificants, construeixen la nostàlgia d’una època.

A més, a través de la seva perspectiva única, Jorge també aborda moments històrics dels 80, permetent als espectadors no només reviure els seus records personals, sinó també comprendre millor el context global d’aquesta dècada màgica.

La proposta de Santini no és simplement fer riure, sinó també fer pensar, recordar i, en certa mesura, tornar a ser nens. Convidem a tots aquells que desitgin reviure els anys 80 o simplement comprendre’n més a unir-se a aquest viatge amb Érase una vez los 80″ al #MolinsNightComedy. Serà, sens dubte, una nit per recordar.

0 comments on ““Érase una vez los 80”: Un viatge nostàlgic amb Jorge Santini

Leave Comment