Blog

Impro Show l’art de crear sobre la marxa

Els espectacles d’improvisació no són nous en el món del teatre, però quan es tracta de "Impro Show", estem parlant d'una experiència que va més enllà del que mai hauríeu imaginat.

Quan l’espontaneïtat es troba amb el talent, l’art de la improvisació s’eleva a un nou nivell.

Els espectacles d’improvisació no són nous en el món del teatre, però quan es tracta de “Impro Show”, estem parlant d’una experiència que va més enllà del que mai hauríeu imaginat.

L’essència de la creació instantània

A diferència d’altres obres, on els actors segueixen un guió predefinit, a “Impro Show” tot es crea sobre la marxa. I el més sorprenent és que la inspiració ve directament del públic. Abans de començar, es sol·licita a cada assistent que escrigui una frase o idea en una targeta. Aquestes targetes són la matèria primera amb la qual els actors treballaran, convertint suggeriments aleatoris en històries completes, plenes de rialles, sorpreses i emoció.

Un diàleg constant amb l’audiència

Una de les coses que fa especial a “Impro Show” és el vincle que es crea entre els actors i l’audiència. No hi ha barreres. Els espectadors no són merament observadors, sinó partícips actius de l’espectacle, i això fa que cada funció sigui realment única.

Planeta Impro son pioners de la nova onada teatral

Amb anys d’experiència darrere l’escenari, Planeta Impro s’ha consolidat com una de les companyies líder en el camp de la improvisació teatral. Amb “Impro Show”, ens demostra una vegada més el seu compromís amb l’innovació i l’excel·lència artística.

Si voleu ser part d’aquesta màgia, si voleu experimentar el teatre com mai abans, us convidem a la funció del 1 d’octubre de 2023. I recordeu, cada show és únic, així que mai veuràs la mateixa funció dues vegades.

Vine, riure, sorprèn-te i deixa’t captivar per la màgia de la improvisació pura. La cortina s’aixeca i tot comença amb un simple “3, 2, 1… IMPRO!”.

0 comments on “Impro Show l’art de crear sobre la marxa

Leave Comment