Grans millores per a un teatre accessible

El proper mes de setembre el Foment de Molins estrenarà un nou sistema de so adaptat a persones amb problemes d’audició.

Aquesta solució permet que els espais culturals siguin accessibles per a persones amb discapacitat auditiva i també la podran fer servir persones usuàries de pròtesis auditives amb posició T (bucle magnètic). Comptarem amb 24 sistemes.

    • Bucle magnètic individual: Aquest sistema s’adreça a usuaris sense pròtesis auditives o audiòfons sense posició T. Utilització amb bucle d’inducció individual connectat al receptor FM. Els usuaris de pròtesis auditives poden activar la posició T del dispositiu i escoltar el so de l’obra de teatre de manera nítida mitjançant la utilització d’un sistema de bucle individual.
    • So amplificat amb auriculars: Aquest sistema va dirigit a usuaris sense pròtesis auditives o audiòfons sense posició T. S’utilitza amb auriculars connectats al receptor FM. Qualsevol usuari que tingui problemes d’audició o simplement vulgui escoltar millor l’obra pot escoltar-lo mitjançant auriculars.

 

0 comments on “Grans millores per a un teatre accessible

Comments are closed.