Blog

Manu Guix & The Veterans a Foment

 

Aquest dissabte 23 de setembre a les 21 hores Munu Guix actuarà a Foment Molins

 

Manu Guix torna amb nou disc i nova gira amb elèctric. Per això, el polivalent artista s’ha acompanyat d’una banda formada per cinc dels millors músics del país que, durant més d’una hora de concert, presentaran les cançons del nou disc i en repassaran els èxits de sempre.

 

En aquest nou disc, anomenat “Moments”, Manu Guix es presenta amb un so totalment nou al qual ens tenia acostumats fins ara, on l’electrònica i el pop es donen la mà.

 

El disc recull vuit cançons composades els dos últims anys, des del primer confinament fins avui. Si amb el treball anterior, “Al cap i a la fi”, (Música Global, 2017), hi havia una aposta molt clara per la música feta amb instruments reals, en aquest treball ha apostat justament pel contrari. Bases i beats electrònics, pads, sintetitzadors i altres textures electròniques vesteixen aquestes cançons de pop d’autor que ens parlen del que és quotidià.

 

Aquesta renovació ja es va poder veure en el primer avenç publicat el novembre del 2021. Es tracta de “Seguirem”, una cançó plena de vida que explica una història que parla tant de la superació personal com de la col·lectiva. Després del que ha viscut el món en els darrers temps, no deixa de ser un cant d’optimisme i alegria dedicat no només als seus seguidors, sinó a tothom.
Un espectacle amb un repertori cuidat i amb una banda irrepetible, amb cinc dels millors músics del país.

https://youtu.be/HTBFfzIu3gs
Intèrprets

Direcció, veu i piano: Manu Guix
Bateria: Toni Pagès
A baix: Jordi Franco
Guitarra: Jordi Roquer
Saxo: Oriol Cusó
Trompeta: Jaume Peña

 

0 comments on “Manu Guix & The Veterans a Foment

Comments are closed.