Blog

Viu la cultura al màxim fent-te soci de Foment Molins

Gaudeix de les noves quotes i els avantatges de Foment Molins. El termini de regulació és fins al 28 de juliol.

La cultura i l’art tenen un paper fonamental a les nostres vides, oferint-nos una forma única d’entendre el món que ens envolta. A Foment Molins treballem cada dia per oferir un escenari on la cultura i l’art puguin florir i ser accessibles per tothom.
Oferim una varietat d’opcions de soci que permeten a cadascun dels nostres membres gaudir al màxim de la nostra programació i obtenir un 25 % de descompte a tots els espectacles.

El Pack Familiar és una opció perfecta per famílies que volen gaudir juntes de la màgia del teatre per només 80 € a l’any. Aquest pack inclou 4 carnets personalitzats per a dos adults i fills menors de 18 anys.

Per aquells que són majors de 65 anys o jubilats, oferim el Pack Jubilats per només 46 € anuals. Aquest pack ofereix 2 carnets personalitzats i 25 % de descompte a tots els nostres espectacles.

El Pack Sènior, destinat a aquells entre 18 i 64 anys, està disponible per 56 € a l’any, incloent-hi dos carnets personalitzats i un 25 % de descompte en tots els espectacles.

A més, oferim una opció de soci individual amb preus que varien des de 24 € fins a 48 € anuals depenent de l’edat. Cada membre rep un carnet personalitzat i gaudeix d’un 25 % de descompte a tots els espectacles que organitzem.

A Foment Molins, estem emocionats d’obrir les portes a tots els amants de la cultura. Uneix-te a nosaltres i comença a viure la cultura en gran!

 

0 comments on “Viu la cultura al màxim fent-te soci de Foment Molins

Comments are closed.