Blog

Descobriu la renovada experiència digital del Foment Cultural i Artístic!

Navega per la història, les instal·lacions i les activitats del Foment Cultural i Artístic amb la nostra nova i moderna pàgina web.

Amb gran entusiasme, us presentem avui la nova pàgina web del Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei. Un espai digital renovat, modern i versàtil que us permetrà conèixer de prop l’entitat i tots els espectacles que posem a la vostra disposició.

La nostra història es remunta a l’any 1920, quan va néixer el Foment Agrícola, Industrial i Comercial, sota l’impuls del senyor Francesc Claramunt i Vilagut, primer president de l’entitat. Després de la Guerra Civil, vam adquirir l’actual nom de Foment Cultural i Artístic, i ara, amb aquesta nova web, volem facilitar l’accés a aquesta rica història.

Podeu recórrer virtualment les nostres instal·lacions i conèixer les diferents seccions que oferim. Trobareu referències a la secció de billar, reconeguda a tota Catalunya i Espanya pel potencial dels seus jugadors. També podreu descobrir l’Escola d’Escacs, fundada el 1980, que ha vist passar jugadors de gran nivell. I no us perdeu la secció Filagarsa, nascuda el 1988 com una iniciativa pedagògica i que ja suma més de 30 anys d’història.

A més a més, la nova web us ofereix l’oportunitat de conèixer tota l’agenda d’espectacles i comprar les vostres entrades en línia de forma segura. I si voleu estar al dia de tota l’actualitat del teatre, no us perdeu el nostre blog, on publicarem totes les novetats.

Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres aquesta nova etapa. Us convidem a explorar la nova pàgina web i a conèixer més de prop el Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei.

Us hi esperem!

0 comments on “Descobriu la renovada experiència digital del Foment Cultural i Artístic!

Leave Comment