Blog

L’Equip de Foment Cultural i Artístic de Molins estem compromesos amb la cultura i la societat

L'Equip de Foment Cultural i Artístic de Molins estem compromesos amb la cultura i la societat Descobriu com l'equip de Foment Cultural i Artístic està fent una diferència en el camp de la cultura a Molins de Rei.

Descobriu com l’equip de Foment Cultural i Artístic està fent una diferència en el camp de la cultura a Molins de Rei.

El Foment Cultural i Artístic de Molins és una entitat centenària sense ànim de lucre que treballa incansablement per promoure la cultura en tots els seus aspectes. Com a defensors de la cultura, reconeixem que aquesta és un bé essencial i, per això, ens esforcem per fomentar qualsevol iniciativa cultural.

Amb un profund compromís amb el valor cultural i humà, la nostra missió és donar cabuda a qualsevol persona, entitat o projecte. Lluitant per la igualtat de gènere i per una cultura verda i sostenible, estem treballant per convertir-nos en una entitat modèlica dins de la nostra comunitat.

Amb l’ambició de ser un eix per a la cultura, tenim la necessitat de créixer com a entitat, fomentant activitats inclusives per a tots els públics. Creiem fermament que la cultura és l’eina perfecta per millorar les persones i la societat en general.

Mirant cap al futur amb modernitat, el Foment Cultural i Artístic de Molins té la il·lusió de ser la casa de tots, un lloc on el que importa no és d’on ets, sinó les teves inquietuds culturals.

Darrere d’aquest gran esforç hi ha un equip dedicat i apassionat. La Junta Directiva està formada pel nostre president, Ermenegild Siñol, la vicepresidenta Laia Bernis i la secretària Mercè Solé. A més, tenim un equip dedicat a la programació teatral, familiar i musical, encapçalat per Victor Marcos, Montse López i Òscar González, respectivament. En Ricard Font és el responsable tècnic i en Pere García es dedica a obres i millores. Tots junts, treballem per fer realitat la visió i els objectius del Foment Cultural i Artístic de Molins.

La nostra dedicació i amor per la cultura són el que ens impulsa a seguir endavant. Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta gran aventura cultural.

0 comments on “L’Equip de Foment Cultural i Artístic de Molins estem compromesos amb la cultura i la societat

Leave Comment