Blog

Una nova temporada plena d’avantatges, convertiu-vos en socis de Foment Molins aquest setembre

Descobriu les múltiples avantatges de ser soci de Foment Molins: descomptes exclusius, participació activa i més!

Amb l’arribada del setembre, comença una nova temporada al Foment Cultural i Artístic de Molins, i no hi ha millor moment per convertir-se en soci i aprofitar tots els beneficis que això comporta. Ser soci de Foment Molins és essencial per al nostre futur i vital per a la nostra entitat. Esperem que els nostres socis s’involucrin activament en el dia a dia, participin en les activitats i, per descomptat, gaudeixin dels descomptes en els preus de les entrades per a les diferents activitats culturals programades.

Tenim packs de soci adaptats a totes les edats i situacions, incloent jubilats, adults, famílies i joves. Amb una quota anual que es paga en un únic pagament al setembre, els socis reben un carnet personalitzat i un 25% de descompte a tots els espectacles organitzats pel Foment.

El Pack Jubilats, per a majors de 65 anys o jubilats, costa 46 euros anuals. El Pack Sènior, per a persones entre 18 i 64 anys, té un cost de 56 euros anuals. El Pack Familiar, per a dues persones adultes i dos fills menors de 18 anys, té un preu de 80 euros anuals. També oferim preus individuals per a diferents grups d’edat, amb un 25% de descompte en tots els espectacles.

Ser soci de Foment Molins és una oportunitat per a la participació activa, la implicació cultural i l’aportació al futur de la nostra estimada entitat. Anima’t a formar part d’aquesta comunitat aquest setembre i comença a gaudir de tots els avantatges de ser soci de Foment Molins.

0 comments on “Una nova temporada plena d’avantatges, convertiu-vos en socis de Foment Molins aquest setembre

Leave Comment