Blog

Joel Sánchez Gallego s’ha proclamat campió de Catalunya junior

En una jornada para enmarcar, el pasado 3 de febrero, el talentoso Joel Sánchez Gallego logró uno de los logros más relevantes para el billar catalán y, especialmente, para el Foment Molins. Con determinación, habilidad y una pasión inquebrantable por el billar, Joel se ha proclamado Campeón de Cataluña en la categoría junior, un triunfo que no sólo celebramos como victoria individual sino también como éxito colectivo para nuestro club.

En una jornada per emmarcar, el passat 3 de febrer, el talentós Joel Sánchez Gallego va aconseguir un dels èxits més rellevants per al billar català i, especialment, per al Foment Molins. Amb determinació, habilitat i una passió inquebrantable pel billar, Joel s’ha proclamat Campió de Catalunya en la categoria junior, un triomf que no només celebrem com a victòria individual sinó també com a èxit col·lectiu per al nostre club.

Des de les primeres hores del matí, els millors talents juniors de Catalunya reunint-se per demostrar la seva habilitat i estratègia en el joc del billar. Entre ells, Joel, representant els colors del Foment Molins, va destacar per la seva concentració, tècnica i precisió, elements clau que el van guiar cap a la victòria.

Volem aprofitar aquesta ocasió per felicitar a Joel Sánchez Gallego per aquest magnífic triomf, que sense dubte és el resultat del seu esforç i dedicació.

0 comments on “Joel Sánchez Gallego s’ha proclamat campió de Catalunya junior

Leave Comment