Blog

Descobreix les recents millores a la zona de càrrega i descàrrega del Teatre

Mejora de la seguridad en las salidas de emergencia de Foment, un paso adelante en la protección de nuestros espectadores

Millora de la seguretat a les sortides d’emergència del Foment, un pas endavant en la protecció dels nostres espectadors

Us volem informar de les darreres millores realitzades a les nostres instal·lacions, especialment a les sortides d’emergència ubicades a la zona de càrrega i descàrrega. Com a part del nostre compromís amb la seguretat i el benestar dels nostres espectadors, ens complau anunciar la finalització d’aquestes obres, les quals han estat realitzades amb el vostre confort i seguretat.

Durant aquest procés de millora, hem instal·lat noves portes d’emergència i hem reforçat les infraestructures existents, tot seguint els protocols de seguretat més estrictes. A més, hem realitzat acabats a la zona de càrrega, afegint una nova rampa d’accés, baranes, portes d’emergència i un sostre que garanteix la vostra seguretat fins i tot en les condicions meteorològiques menys favorables.

Ara, amb aquestes millores, us convidem a continuar gaudint de les arts i la cultura al Foment sense cap mena de preocupació. La vostra seguretat és la nostra prioritat número u, i aquestes noves mesures reforcen el nostre compromís amb vosaltres, els qui feu possible la màgia del teatre.

Us animem a descobrir aquesta nova etapa al Foment i a seguir compartint moments inoblidables amb nosaltres.

Moltes gràcies per la vostra confiança i suport continuat.

0 comments on “Descobreix les recents millores a la zona de càrrega i descàrrega del Teatre

Leave Comment