Blog

Descobreix Catalunya com mai abans amb e nou avantatge exclusiu per a socis i sòcies del Foment!

En una emocionante colaboración que reafirma nuestro compromiso con la cultura y la educación, El Foment se ha unido con Cataluña en Miniatura para ofrecer a todos nuestros queridos socios y socias una oportunidad única que no querrás dejar escapar. Estamos encantados de anunciar que, a partir de ahora, presentando tu carnet de socio-socia, podrás disfrutar de un espectacular descuento del 50% en el precio de la entrada a este magnífico parque temático.

En una emocionant col·laboració que reafirma el nostre compromís amb la cultura i l’educació, El Foment s’ha unit amb Catalunya en Miniatura per oferir a tots els nostres estimats socis i sòcies una oportunitat única que no voldràs deixar escapar. Estem encantats d’anunciar que, a partir d’ara, presentant el teu carnet de soci-sòcia, podràs gaudir d’un descompte espectacular del 50% en el preu de l’entrada a aquest magnífic parc temàtic.

Catalunya en Miniatura no és un parc temàtic qualsevol; és una finestra a la riquesa i diversitat de la nostra terra. Com el parc de maquetes a l’aire lliure més gran de Catalunya, i d’entre els més importants d’Europa, aquest espai ofereix una experiència educativa i alhora divertida, perfecta per a totes les edats.

Amb reproduccions meticulosament detallades dels monuments i paisatges més icònics de Catalunya, Catalunya en Miniatura et convida a fer un viatge a través de la nostra història i geografia sense necessitat de moure’t de lloc. Des de la majestuositat de la Sagrada Família fins a la imponent fortalesa de Montjuïc, passant per l’encant dels paisatges de l’Empordà, aquest parc et permet explorar els racons més emblemàtics de Catalunya a una escala reduïda.

Com aprofitar aquest avantatge

Per gaudir d’aquest descompte, simplement has de presentar el teu carnet de soci-sòcia en el moment de comprar la teva entrada a Catalunya en Miniatura. Així de fàcil! Aquesta oferta és una mostra més dels nombrosos beneficis de ser part de la nostra comunitat a El Foment, on treballem constantment per oferir-vos el millor de la cultura, l’educació i l’entreteniment.

0 comments on “Descobreix Catalunya com mai abans amb e nou avantatge exclusiu per a socis i sòcies del Foment!

Leave Comment