Blog

Molins de Màgia

Los días 26 y 27 de abril nace MOLINS DE MAGIA. Un festival que quiere acercar el mundo de la magia a todos los públicos. En esta primera edición tenemos un cartel de lujo.

“Molins de Màgia” Una vetllada inoblidable al cor de Molins de Rei

Benvolguts amics de l’il·lusionisme, des de Foment Molins, tenim el plaer de presentar-vos la programació de la primera edició del festival Molins de Màgia, un festival que promet portar la màgia més enllà de qualsevol expectativa. Fruit de la passió i esforç conjunt d’Els 5 putos mágicos, un grup fascinant de mags professionals i amateurs de Molins de Rei i el Papiol, aquest festival sorgeix com una finestra cap a l’inexplorat, cap a aquell món on el possible i l’impossible juguen sense fronteres.

Durant dos dies, els carrers de Molins de Rei s’ompliran d’un aire diferent, un aire carregat d’il·lusió, misteri i, sobretot, molta màgia. Aquesta iniciativa sorgeix de la nostra incessant admiració per aquells mags que, amb generositat, comparteixen el seu art, transformant la realitat en un somni col·lectiu. Així, vam pensar… Quina millor manera de retre homenatge a aquest esperit que compartint-lo amb tots vosaltres?

La programació de Molins de Màgia està meticulosament dissenyada per captivar, emocionar i sorprendre. Cada acte, cada número, és una porta oberta a l’extraordinari, una invitació a redescobrir la capacitat de meravellar-nos. Els dotze mags convidats, seleccionats entre els millors tant en l’àmbit nacional com internacional, ens oferiran una varietat d’espectacles que transmeten una passió immensa per aquest art ancestral.

Però “Molins de Màgia” és molt més que un simple festival; és un compromís amb la cultura, una aposta per l’art com a eina de cohesió social i desenvolupament personal. Des de Foment Molins, creiem fermament en el poder de la cultura per transformar la societat, i amb aquest festival, reafirmem la nostra voluntat d’acollir, promocionar i produir tota mena d’esdeveniments culturals.

Estem immensament il·lusionats de compartir amb vosaltres aquests moments únics, plens d’emoció i sorpresa. Les entrades anticipades ja estan disponibles a www.fomentmolins.cat. No perdeu l’oportunitat de ser part d’aquesta experiència màgica.

Prepareu-vos per viure una vetllada inoblidable, on l’art de la màgia ens recordarà la bellesa de somiar i la possibilitat de convertir aquests somnis en realitat. Ens veiem a “Molins de Màgia”, on junts redescobrirem la il·lusió de viure.

Amb tota la màgia que ens uneix, Foment Molins.

0 comments on “Molins de Màgia

Leave Comment